Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σέξι με ένα κλικ.

Το MovieReshape, αναμένεται να δώσει λύσεις σε σκηνοθέτες και διασημότητες, καθώς μπορεί να κρύβει τις ατέλειες, να φουσκώνει στήθη και να δημιουργεί καμπύλες. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο μεταμόρφωσης (Vid).

Ξεχάστε το Photoshop. Ένα νέο πρόγραμμα λύνει τα χέρια των σκηνοθετών κάνοντας τους ηθοποιούς να φαίνονται στην οθόνη ψηλότεροι, πιο αδύνατοι, πιο χοντροί ή ακόμα και πιο γυμνασμένοι από ό,τι κανονικά είναι.

Και το όνομα του προγράμματος MovieReshape δημιουργία Γερμανών επιστημόνων από το Ινστιτούτο Max Planck Institut Informatik .

Το πρόγραμμα είναι απίστευτο μπορεί να μετατρέψει για παράδειγμα τον οποιονδήποτε "πλαδαρό" κοινό θνητό σε ένα καλλίγραμμο μοντέλο για διαφήμιση εσωρούχων.

Μπορεί να γλυτώσει το νυστέρι σε πολλές ηθοποιούς που επιθυμούν να γυρίζουν μια άκρως καυτή σκηνή καθώς έχει τι δυνατότητα να "φουσκώνει" τα στήθη και να δημιουργεί καλλίγραμμες καμπύλες.

Το MovieReshape θα μπορούσε να βγάλει τους ηθοποιούς από το ρίσκο να χάσουν ή να πάρουν πολλά κιλά για ένα ρόλο. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει πλήρως την ανατομία οποιουδήποτε ηθοποιού, ακόμη και αφού έχει γυριστεί ένα βίντεο

Δημιουργεί του είναι οι Arjun Jain, Thorsten Thormählen, Hans-Peter Seidel και Christian Theobalt. Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί επισήμως σε σχετικό συνέδριο, που θα γίνει τον Δεκέμβριο στη Σεούλ.



ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου