Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Human Upgrades




Ξεχάστε τους ανθρώπους όπως τους γνωρίζατε ως τώρα. Αν θεωρείς πως τα τατουάζ και τα piercing είναι ξεπερασμένα, τότε αυτή η εταιρία μπορεί να σου παρέχει ακόμα πιο extreme τρόπους τροποποίησης του σώματός σου. Εδώ το ποτήρι ξεχειλίζει διότι παρεμβαίνουν κατευθείαν στον άνθρωπο: ειδικεύονται σε extreme πλαστικές χειρουργικές, ακόμα και σε “χειρουργική DNA” που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα προϊόντα τους χωρίζονται σε 4 σειρές: Simplicity, Lust, High-tech και Victory. H σειρά Simplicity περιέχει τροποποίηση της μύτης, όπου την κάνουν να έχει μόνο ένα ρουθούνι, των αυτιών και των δοντιών.

Η σειρά Lust περιλαμβάνει ερωτικές τροποποιήσεις, όπως η δημιουργία παραπάνω ρωγών ή αιδοιοπλαστική για την αφαίρεση των μικρών χειλιών. Η σειρά Hi-tech περιλαμβάνει μηχανικά προσθετικά, όπως ειδικές κεραίες που συνδέονται με τον εγκέφαλο για τηλεχειρισμό συσκευών. Τέλος, η σειρά Victory είναι η πιο τρομαχτική από όλες: περιλαμβάνει δημιουργία πλήρως λειτουργικού έκτου δακτύλου, όπως επίσης και δημιουργία μεμβρανών στα χέρια σαν αυτές που έχουν τα αμφίβια!


Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, τα παραπάνω μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές. Ποιος ξέρει άραγε τι άλλα μπορούν να κάνουν που δεν τα ανακοινώνουν επίσημα!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της εταιρίας

www.e-cook.gr

www.zdoup.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου