Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Γραφείο για το φούρνο

Τυλιγμένο και έτοιμο για το φούρνο βρήκε το γραφείο του ένας καθηγητής χημείας, όταν επέστρεψε από τις διακοπές του. Οι φοιτητές του, είχαν ξοδέψει δεκάδες μέτρα αλουμινόχαρτο για να το πετύχουν.

Ένα γραφείο τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο είδε ο καθηγητής χημείας Σκότ Μπόουρ επιστρέφοντας μετά από μια εβδομάδα από τις διακοπές του.

Οι φοιτητές του ήθελαν να του κάνουν μια αθώα φάρσα και τα κατάφεραν… Μέσα σε λίγες μέρες να τυλίξουν κάθε πράγμα μέσα στο γραφείο του με αλουμινόχαρτο.

Ήταν εντυπωσιακό δύσκολα πίστεψε στα μάτια του όταν άνοιξε την πόρτα του γραφείου του και είδε τα πάντα να "αστράφτουν".

Οι φοιτητές είχαν καλύψει τα πάντα. Τους τοίχους του γραφείου, τα έπιπλα, τον υπολογιστή ακόμα και τα βιβλία του καθηγητή.

Ο ίδιος έκπληκτος από τη φάρσα δήλωσε "Η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Κάθε βιβλίο έχει συσκευασθεί μεμονωμένα. Δεν ήταν μόνο ένα κουτί τυλιγμένο."

Ο καθηγητής ανέφερε ότι η διακόσμηση του γραφείου του ήταν μια έκπληξη που φανερώνει την απόδειξη της καλή σχέσης που έχει με τους φοιτητές του.

Τα παιδιά χρησιμοποίησαν τέσσερα τεράστια ρολά αλουμινόχαρτο.


ΠΗΓΗ: news247.gr

www.e-cook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου