Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Πόρσε μέσω ανταλλαγών

Ξεκίνησε με ένα παλιό κινητό και έφτασε να διαθέτει Πόρσε. Ο λόγος για έναν νεαρό ο οποίος αντάλλαζε συνεχώς αντικείμενα και προϊόντα και έφτασε στο τέλος να διαθέτει την Porsche των ονείρων του.

Δεν είναι αφύσικο ένας 17χρονος να έχει μια Porsche Boxster S…Είναι όμως σχεδόν αδύνατο να του κόστισε λίγα μόλις δολάρια και δυο χρόνια υπομονής σε διαδικτυακό παζάρι!

Είναι η ιστορία του Στίβεν Ορτίζ από τη Γκρεντόρα της Καλιφόρνια ο οποίος μετά από δεκατέσσερις ανταλλαγές προϊόντων από τη ιστοσελίδα Craigslist απέκτησε το όμορφο αυτό αμάξι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του χάρισε ένα παλιό κινητό τηλέφωνο και σε διάστημα μόλις δυο ετών κυκλοφορεί στου δρόμους της Καλιφορνία με το γερμανικό κάμπριο.

Μετά από λίγες μέρες το αντάλλαξε με ένα ποδήλατο με το όποιο έκανε βόλτες. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα έδωσε το ποδήλατο πήρε ένα MacBook Pro.

Αφού βαρέθηκε τον υπολογιστή τον αντάλλαξε με ένα Toyota 4Runner του 87 και στη συνεχεία με ένα συλλεκτικό Ford Bronco του 75…και μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε να οδηγά την Porsche Boxster S.

Όσον αφορά το επιτυχές παζάρι ο Ορτίζ λέει ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει. "Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό, εφόσον ασχοληθεί . Αυτό είναι όλο μυαλό και υπομονή ."

Ο νεαρός ελπίζει να πάει στο κολέγιο και σπουδάσει νομικά ή διοίκηση επιχειρήσεων. Τώρα ψάχνει για ένα νέο αυτοκίνητο γιατί όπως δηλώνει το να συντηρήσεις μια Porsche χρειάζονται πολλά χρήματα.


ΠΗΓΗ; news247.gr


www.e-cook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου